Loading products...

Log ind

Glemt adgangskode?

x

Glemt adgangskode

x

 

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

 

Abonnementsbetingelser for piingu.dk

Medlemskab hos piingu.dk

Piingu.dk fungerer som en medlemsklub, hvor medlemmerne kan opnå store rabatter og besparelser på en masse forskellige kendte mærkevarer inden for personlig pleje. Medlemsskabet hos piingu.dk er et abonnement der betales løbende - dog tilbyder vi første uge gratis. Betalinger hos piingu.dk foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard), og betalingsgebyrer afholdes af piingu.dk. De er dermed indeholdt i de produktpriser og priser på medlemsskab, som er oplyste.

Det er kun privatpersoner som er fyldt 18 år, der kan blive medlem - det er dermed op til den enkelte, at være ansvarlig for dette.

Ydelserne købes af piingu.dk, Lille Kongensgade 16, 1074 København K. (CVR-nr.: 34615802), og betalinger gennemføres af ePay A/S med NETS og Teller som kortindløsere.

Din accept af abonnementsbetingelserne

Accepterer du de gældende abonnementsbetingelser på piingu.dk, accepterer du via dette, at piingu.dk må trække det fulde medlemsbeløb periodevist, indtil du vælger at opsige abonnementet. Første uges medlemsskab/abonnement er gratis. Herefter overgår dette til et løbende månedsabonnement som er på 89 kr. pr. måned - dette abonnement kan opsiges, så snart du har lyst.

Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail.

Opsigelse, bindingsperiode og medlemskab

Du har mulighed for at opsige medlemsskabet når du vil - eneste undtagelse er de første 48 timer af medlemsskabet. Her er abonnementet låst af tekniske årsager. Efter de første 48 timer kan abonnementet opsiges, når det passer dig. Dermed kan du altså i den første prøveperiode bestille produkter til piingu.dk fordelspriser og dagen efter opsige medlemsskabet. Vi håber dog, at du gerne vil fortsætte som medlem, og dermed løbende få alle fordelene. Der er ingen opsigelsevarsel.

Ved opsigelse af dit medlemsskab skal du blot logge ind under din profil og trykke afmeld piingu. Opsiger du dit medlemsskab, vil du desværre ikke have adgang til dette i den resterende tid, derfor anbefales det at afvente med og afmelde sig til dagen inden de 7 dage er udløbet, så der spares mest muligt ved at handle hos Piingu. Efter dit medlemsskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere beløb på din konto, medmindre du selvfølgeig vælger at genaktivere dit medlemsskab hos os ved at foretage en ny handel på piingu.dk.

Hvis dit betalingskort snarest udløber (eller er udløbet), kan du blot ved at lave et nyt køb, indtaste oplysningerne, eller kun ind under min profil og vælg skift kreditkort.

Afmelder man sig piingu.dk og igen på et senere tidspunkt køber vores produkter til medlemspriser, genaktiveres ens medlemsskab samtidig med at der trækkes 89 kr. for en måneds medlemsskab, samt hvis der er et udestående beløb for tidligere ubetalt medlemskab trækkes det også.

Tilladelse, indsigelse og procedure ved nyt kort

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tiladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt atalen. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Hvis kortet ikke længere kan bruges (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemsskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Selve indmeldelsen på piingu.dk er bindende fra det øjeblik, hvor du bestiller din første ordre - derved tages dit medlemskab i brug, og du er som medlem på piingu.dk, og kortholder, forpligtet til at betale fuldt beløb for hele din medlemsperiode samt efterfølgende abonnementshævninger. Dette indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemsskab - første uge er gratis. Ved din accept og af abonnementbetingelser samt handelsbetingelserne bekræfter du at være over 18 år og bemyndig til at indegå denne aftale, vi gør for god ordens skyld opmærksom på at det er ulovligt at oplyse forkert alder ved at foretage denne accept.

Proceduren for abonnementshævning

Dit medlemskab hos piingu.dk bliver automatisk fornyet. På denne måde har du altid adgang, og efter de første 7 dages medlemsskab til 0 kr. overgår dit abonnement automatisk til det faste månedsabonnement på 89 kr. pr. måned. Ønskes afmelding skal du logge ind under din profil og trykke "afmeld piingu".

Medlemsskabet kan hæves uden varsel med ca. 10% en gang årligt, grundet prisjusteringer fra leverandører, forsendelsesomkostninger og administrationsomkostninger.

Sker der prisstigninger på medlemsskabet på over 15% varsles dette via e-mail.

Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet den afvises af Nets, banken, betalingsudbyderen eller af anden årsag, hæves restbeløbet måneden efter, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Når dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive opkrævet yderligere beløb fra din konto, medmindre du vælger på et senere tidspunkt at genaktivere dit medlemsskab hvilket sker ved dit næste køb. 

Din fortrydelsesret

Når du handler på piingu.dk er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement og ikke i forbindelse med den løbende betaling af dit abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til Piingu's medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemsskab til piingu.dk fordelsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft udover en evt. gratis abonnementsperiode. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.

Produktet er nu lagt i kurven!

Du har i alt sparet 0 DKK
Fortsæt shopping Gå til kurven
x

Gå ikke glip af de mange fordele hos os

  • Køb produkter til vores indkøbspriser
  • Gratis levering med 1-2 dages leveringstid
  • Mere end 2.500 produkter
  • Ingen binding
  • Ægte kvalitetsprodukter