Loading products...

Log ind

Glemt adgangskode?

x

Glemt adgangskode

x

 

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

 

Om piingu

Vi er et hold af gode købmænd, som har stiftet Piingu med ønsket
om at give alle mulighed for at handle kvalitetsprodukter til nettopriser

Sådan fungerer Piingu

Som medlem af Piingu kan du købe mere end 3.500 produkter fra kendte kvalitetsbrands med op til 85% rabat og få varerne leveret gratis. Dit medlemsskab starter ved første ordre, og den første uge er helt gratis. Herefter er prisen kun 89 kr./md. uden binding. Med vores store medlemsrabatter er dit medlemskab hurtigt tjent hjem.

Vi importerer produkterne direkte fra leverandører i EU og opbevarer dem på eget pakkelager i Danmark. På den måde undgår vi fordyrende mellemled og kan spare vores medlemmer for tusindvis af kroner årligt.

Et hold af gode købmænd

Vi stiftede Piingu i 2014 med ønsket om at give vores medlemmer mulighed for at handle kvalitetsprodukter til nettopriser uden lange indkøbsture til grænsen eller toldfri handel i lufthavnen. Hos os er de lave priser hverdag, og vi leverer gratis til døren. Det er nemt og billigt.

Vores fordelsklub tæller i dag tusindvis af medlemmer, og vi kan glædeligt byde mange nye velkommen hver dag. Det har styrket vores tro på fordelskonceptet og giver løbende vores gode indkøbere større forhandlingsstyrke til gavn for alle medlemmer. 

Vi arbejder for dig

Som medlem får du mere for pengene og luft i husholdningsbudgettet, hvis du regelmæssigt samler dine køb af bl.a. parfume, voks, personlig pleje, husholdningsprodukter og drikkevarer hos os. Vi har ikke et afgrænset varesortiment men arbejder konstant på at udvide baseret på efterspørgsel og løbende dialog med vores medlemmer.

Det at yde en god service og at tilpasse sortimentet efter medlemmernes ønsker er og har altid været en hjørnesten i vores daglige arbejde med at skabe din og Danmarks fortrukne fordelsklub.

Kontaktinformation

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, fordelsklubben eller andet. Bliv en del af fordelsklubben og spar både penge og tid. Vi byder dig velkommen.

Piingu.dk ApS
Lille Kongensgade 16
1074 København K
E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 60 277 277

 

Produktet er nu lagt i kurven!

Du har i alt sparet 0 DKK
Fortsæt shopping Gå til kurven
x

Gå ikke glip af de mange fordele hos os

  • Køb produkter til vores indkøbspriser
  • Gratis levering med 1-2 dages leveringstid
  • Mere end 2.500 produkter
  • Ingen binding
  • Ægte kvalitetsprodukter